Flørli 4444 - Rib & hike

Beskrivelse

Bli med på RIB-tur til den veiløse bygda og gå i verdens lengste tretrapp! Turen varer i 4 timer, og du kan enten gå alle 4444 trappetrinnene eller den like eksotiske kortversjonen. Våre hurtiggående RIBer lar deg besøke den avsidesliggende bygda, gå trappene og returnere tilbake til Stavanger på en dag.

Flørli er en liten vegløs bygd med en spennende vannkrafthistorie, og verdens lengste tretrapp. Turen starter i Stavanger sentrum hvor du møter en av våre dyktige skippere som gjennomgår sikkerhetsinstruks og utstyrer deg med nødvendig sikkerhetsutstyr. Når alle er komfortable og klare ombord, setter vi kursen mot fjorden.

Veien mot Flørli retter mot Lysefjorden hvor vi kommer tett på natur, kultur og dyreliv. Er vi heldige kan vi møte på både niser, sel og havørn! Turen inn til Flørli tar 1 time og 15 minutter.

Vel fremme på Flørli kan de sprekeste ta turen opp verdens lengste tretrapp på 4444 trappetrinn, eller du kan velge deg kortvarianten på 750 trinn. Går turen helt til topps eller ikke, er utsikten formidabel, og omgivelsene til å miste pusten av.

Vil du heller bare sitte og nyte stillheten og utsikten, kan du sette deg ned med en kaffekopp og bare la roen senke seg. Vi kan tilby enkel lunsj eller full middag dersom det er ønskelig på Flørli. Etter et 4 timers opphold på setter vi kursen tilbake til Stavanger.

OBS: Å gå trappene til topps er en krevende tur og anbefales for erfarne turgåere.

Det finnes også andre aktiviteter å gjøre på Flørli. Du kan overnatte, leie kano, slappe av i stampen eller kanskje gå over fjellet til Kjerag? For mer informasjon se  www.florli.no.

Ønsker du en tur utenfor våre faste tidspunkter?

Informasjon

Pris: 1 690 NOK for voksen. 1 290 NOK for barn (opptil 16 år)

Antall deltagere: 1 – 24 personer

Varighet : 7 timer

Mer informasjon

Inkludert:
Erfaren skipper
Varm, heldekkende dress
Redningsvest
Briller
Ny sveis ????

Ta med selv:
Gode tursko
Kle deg etter forholdene (ofte kaldere på toppen)
Mat og drikke (det er kafé på Flørli)
Kamera

Salgsbetingelser og avbestillingsregler

Scroll to Top