Rib tour

Rib tour

Bli med på en adrenalinfylt båttur med våre RIB-båter, kombinert med en deilig grillbuffet i fantastiske omgivelser på Kalvøy. Vi henter deg der du ønsker, og dette er den perfekte aktiviteten for grupper og teambuilding.

RIB-tur og Grillmåltid på Kalvøy:

Utforsk Stavangers skjærgård:

Blant de små øyene like utenfor sentrum ligger Kalvøy, et idyllisk sted med grønne plener og skogskratt som strekker seg ned til sjøkanten. Her forstyrres stillheten kun av bølgeskvulp og fuglesang, med en fantastisk utsikt til den travle bykjernen. Mennesket, naturen og opplevelsen står i fokus. Perfekt for selskaps-, konferanse- og aktivitetsturer på dagtid eller som en spennende aktivitet rundt et kveldsarrangement for din gruppe.

Unike arrangementslokaler på Kalvøy:

Våre lokaler på Kalvøy er bygget i tjærebehandlet villmarkstømmer, og materialene er hentet fra trær som er hugget og saget på øya. Det opparbeidede arrangementsområdet strekker seg ned til svaberget og sjøkanten. Vi kan romme opptil 100 personer, i tillegg til 3 paviljonger med plass til 25 personer i hver. For større grupper har vi god plass til å utvide med selskapstelt. Borddekning kan gjøres utendørs, enten på plenen eller på svaberget.

Pakken inkluderer:

  • Ca. 45 minutters RIB-action fra Stavanger
  • Opphold og deilig grillbuffet på Kalvøy
  • Retur til Stavanger med rutegående hurtigbåt
  • Drikke kan kjøpes på stedet

Fleksibilitet for din gruppe

Ønsker du landbaserte teambuilding-aktiviteter eller en oppgradert meny? Vi skreddersyr opplevelsen etter dine ønsker. Vårt mål er å sikre at din gruppe får en minneverdig opplevelse, både på sjøen og på land.

Ta kontakt med oss for å planlegge din neste RIB-tur med grillmåltid – en kombinasjon av action, naturopplevelse og kulinarisk nytelse!

Scroll to Top