Søppeljakt i Skjærgården

Beskrivelse

Hva med en teambuilding RIB-tur som både er morsom og meningsfull på samme tid? Dra ut med kollegene dine på en søppeljakt i skjærgården omkring Stavanger og ta et tak for livet i fjæra! Turen tilbyr teamet ditt en fantastisk mulighet til å dyrke konkurranseinstinkt og samhold på!

Bærekraft spiller en sentral rolle i Fjord Events sin forretningsfilosofi. Fra den daglige driften til vår langsiktige strategi handler vi alltid i tråd med miljøet. Vi er stolte av å være en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, som vil si at vi er en virksomhet som vil dokumentere vår miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifiseringen innebærer en årlig statusoppdatering og dokumentert miljøarbeid. Fokus på bærekraft og miljø stopper ikke etter mottatt sertifisering. Derfor har vi utviklet turen «Søppelsjakt i Skjærgården» som gir oss muligheten til å fortsette å ta samfunnsansvar og del i det viktige miljøarbeidet.

Søppelsjakt-turen starter på kaien i Stavanger sentrum, eller annet sted etter avtale. Etter at gruppen er delt opp i mindre lag, vil alle får en god sikkerhetsbrief og utdelt nødvendig utstyr og hjelpemidler. Lagene blir anvist til sitt jaktområde og deretter går turen til skjærgården rundt omkring Stavanger – hvor det blir konkurranse om å samle mest mulig plast!

Etter jakten samles hele gruppen og det blir selvfølgelig premiering og hedersord til vinneren!

Ønsker du en tur utenfor våre faste tidspunkter?

Informasjon

Pris: 14 900,- per båt 

Antall deltagere: 8 – 72 personer

Varighet : ca 4 timer

Mer informasjon

Inkludert:
Erfaren skipper
Varm, heldekkende dress
Redningsvest
Briller
Enkel lunsj og mineralvann
Premier!

Salgsbetingelser og avbestillingsregler

Scroll to Top