Boat tour Stavanger

Boat tour Stavanger

Drømmer du om å utforske Stavanger og omkringliggende perler fra sjøsiden? Da er Fjordevents din nøkkel til å oppleve naturen på en unik måte. Med en historie som pionerer innen fartsfylt naturbasert reiseliv har Fjordevents etablert seg som en sentral aktør for uforglemmelige opplevelser og arrangementer i Ryfylke.

Vår base, strategisk plassert ved Fisketorget innerst i Vågen, gir deg ikke bare enkel tilgang til byens hjerte, men også en startpunkt for magiske reiser gjennom vakre fjorder. Fjordevents har dedikert seg til å skape minner for livet, og våre erfarne guider vil gjøre ditt opphold i Stavanger uforglemmelig.

En av våre stoltheter er våre båtturer til Lysefjorden. Se de majestetiske fjellene stige opp fra det krystallklare vannet mens du nyter en avslappende båttur. Våre turer er ikke bare en reise gjennom naturen, men en reise gjennom historien og kulturen i denne vakre regionen.

For de som søker litt ekstra spenning, tilbyr vi RIB-turer fra Stavanger. Føl adrenalinet pumpe mens du farer gjennom bølgene, omgitt av imponerende landskap. Våre RIB-turer kombinerer action og skjønnhet, og er en perfekt måte å se kystlinjen og fjordene på.

Fjordevents ønsker å tilby båtoplevelser som passer for alle. Enten du er turist eller lokal, har vi noe for enhver smak. Vi tilpasser også arrangementer etter dine ønsker, slik at du får en skreddersydd opplevelse som passer dine behov og interesser.

Spør oss gjerne om du har spørsmål eller ønsker å planlegge ditt neste eventyr med Fjordevents. Vi er her for å gjøre din tid i Stavanger uforglemmelig. Velkommen til en verden av båtbaserte opplevelser!

Scroll to Top