Ofte stilte spørsmål

FAQ

Alle våre gjester får utlevert en heldekkende dress som er god og varm, samtidig som den vil holde deg flytende hvis noe skulle skje. Under dressen har du vanlige klær og vi anbefaler lave, myke sko. Alt annet enn høye hæler. Normalt vil du ikke bli våt, unntaksvis ved mye nedbør. Dressene er ikke fullstendig vanntette, men vannavvisende. Ta gjerne på lue, buff og hansker på kjølige dager. Solbriller er aldri feil på sjøen!

Hvis ikke noe annet er avtalt, er pick-up og drop-off ved Fisketorget, Vågen, Stavanger. Adressen er Strandkaien 37.

Personer eldre enn 14 år kan delta. Er man under 14 år, må man være i følge med en voksen. Absolutt minstealder er 5 år.

Våre båtførere er veldig erfarne og kjører skånsomt. De vil alltid gjøre sitt ytterste for å gi våre gjester en komfortabel og trygg opplevelse. Våre turer er ikke lynraske ekstremopplevelser, heller myke, behagelige og kontrollerte turer. Båtturen vil foregå i ca. 30-35 knop, og blir justert etter vær og vind, samt gjestenes behov.

Ja, ta gjerne med kamera eller telefon. Det er lommer i dressen til mindre gjenstander. Husk å tagge oss i sosiale medier!

Sekker, bager og vesker pakkes ned i våre store, vanntette pakksekker.

Vi setter alltid sikkerhet først. Personer med rygg-/nakkeplager, benskjørhet eller andre ledd-/skjelettskader og gravide anbefales å sitte bakerst i båten, hvor det er roligere og du er mindre utsatt for slag og rystelser. Du bør avstå fra å være med på RIB-tur dersom du er alvorlig skadet eller høygravid.

Scroll to Top