Lysefjord sightseeing

Lysefjord sightseeing

Opplev Lysefjorden på en uforglemmelig sightseeingtur med Fjordevents! Gjør deg klar for et eventyr til sjøs som starter med stil. Din reise begynner med utdeling av førsteklasses utstyr og en grundig sikkerhetsgjennomgang, slik at du føler deg trygg gjennom hele opplevelsen. Når du stiger om bord i våre RIB (Rigid Inflatable Boats), bygger spenningen seg for den utrolige reisen som venter.

Havnecruise ut fra sentrum:

Vi starter rolig med en avslappende fart fra den travle havnen, gir deg en unik utsikt over Stavangers sjøside. Se byens ikoniske landemerker, inkludert den historiske Tollboden, sjarmerende Gamle Stavanger og det anerkjente Norske Oljemuseet. Hold på hatten når vi passerer bybrua, for her øker skipperen farten, og vi glir over vannet i en spennende fart på 35 knop!

Opplev skjærgården og dyrelivet i fjordene:

Før vi når Lysefjorden, suser vi gjennom Stavangers skjærgård, en fortryllende øyverden med sjarmerende småøyer og holmer. Hold øynene åpne for lekende niser som ofte hilser på oss. I Høgsfjorden venter en verden av undring, med lakseoppdrettsanlegg, majestetiske havørner og deres reir, klare til å angripe sitt neste måltid.

Lysefjorden Safari:

Gjør deg klar for bratte fjellvegger og imponerende natur. Her ligger høydepunktene på rekke og rad! Vi gjør flere stopp for å fange bilde-perfekte øyeblikk, mens skipperen deler fascinerende historier om stedene vi besøker. Fra Fantahåla til den verdensberømte Preikestolen, inkludert Whiskey-fossen – alt er inkludert og lover en visuell fest for sansene dine.

Hjemturen:

Etter en actionfylt time på vannet legger vi kursen tilbake til Stavanger. Du vil sitte igjen med minner som varer lenge etter at du har returnert til land. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve magien i Stavangers kystskatter som aldri før!

Praktisk informasjon:

Inkludert:

  • Sertifisert skipper
  • Varm, heldekkende dress
  • Redningsvest
  • Briller
  • Ny sveis 😉

Hva bør jeg ha med på RIB-tur?

  • Solbriller
  • Kamera
  • Lue/Buff/Hansker

Spør oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å gjøre denne fantastiske Lysefjord-sightseeingturen til ditt neste store eventyr!

Scroll to Top