Lysefjord tour

Lysefjord tour

Bli med på en enestående Lysefjord-tur med Fjordevents, hvor hvert øyeblikk lover spenning og uforglemmelige opplevelser fra start til slutt!Lysefjord tour

Om Lysefjord-turen:

Stig om bord med stil:

Din reise begynner med levering av førsteklasses utstyr og en grundig sikkerhetsgjennomgang, slik at du føler deg trygg gjennom hele eventyret. Når du går om bord i våre RIB (Rigid Inflatable Boats), bygger spenningen seg for den utrolige reisen som venter.

Havnecruise ut fra sentrum:

Start rolig med en avslappende fart fra den travle havnen, og nyt en unik utsikt over Stavangers sjøside. Se byens ikoniske landemerker, inkludert den historiske Tollboden, sjarmerende Gamle Stavanger og det anerkjente Norske Oljemuseet. Hold på hatten når vi passerer bybrua, for her øker skipperen farten, og vi glir over vannet i en spennende fart på 35 knop!

Opplev skjærgården og dyrelivet i fjordene

Før vi når Lysefjorden, suser vi gjennom Stavangers skjærgård, en fortryllende øyverden med sjarmerende småøyer og holmer. Hold øynene åpne for lekende niser, som ofte hilser på oss. I Høgsfjorden venter en verden av undring, med lakseoppdrettsanlegg, majestetiske havørner og deres reir, klare til å angripe sitt neste måltid.

Lysefjorden Tour

Gjør deg klar for å bli overveldet av bratte fjellvegger og imponerende natur. Vi gjør flere stopp for å fange disse bilde-perfekte øyeblikkene, mens skipperen deler fascinerende historier og skrøner om stedene vi besøker. Besøk ikoniske severdigheter som Fantahåla, den verdensberømte Preikestolen, og lær hvorfor fossen kalles Whiskey-fossen – alt er inkludert i programmet og lover en visuell fest for sansene dine.

Hjemturen

Etter en actionfylt time på vannet, setter vi kursen tilbake til Stavanger. Du vil sitte igjen med minner som varer lenge etter at du har returnert til land. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve magien i Stavangers kystskatter som aldri før!

Ta kontakt med oss for å planlegge din neste Lysefjord-tur, hvor hvert øyeblikk er en reise gjennom naturens underverk!

Scroll to Top