Lysefjord cruise from Stavanger

Lysefjord cruise from Stavanger

Bli med på en spennende Lysefjord Cruise from Stavanger med Fjordevents, hvor hvert øyeblikk lover uforglemmelige opplevelser fra start til slutt!

Om Lysefjord cruise from Stavanger

Stig om bord med stil

Din reise begynner med utlevering av førsteklasses utstyr og en grundig sikkerhetsgjennomgang, slik at du er i trygge hender hele veien. Når du går om bord i våre RIB (Rigid Inflatable Boats), bygger spenningen seg for den utrolige reisen som venter.

Havnecruise ut fra sentrum

Vi starter rolig med en behagelig fart ut fra den travle havnen, gir deg en unik utsikt over Stavangers sjøside. Se på byens ikoniske landemerker, inkludert den historiske Tollboden, sjarmerende Gamle Stavanger og det anerkjente Norske Oljemuseet. Hold på hatten din, for idet vi passerer bybrua, øker skipperen farten, og vi glir over vannet i en spennende fart på 35 knop!

Opplev skjærgården og dyrelivet i fjordene

Før vi ankommer Lysefjorden, suser vi gjennom Stavangers skjærgård, hvor du vil møte en fortryllende øyverden som er prydet med sjarmerende småøyer og holmer. Hold øynene åpne for lekende niser, da de ofte hilser på oss i disse farvannene. I Høgsfjorden venter en verden av undring når vi passerer lakseoppdrettsanlegg, hvor majestetiske havørner elegant patruljerer fjellene og klippene, klare til å angripe sitt neste måltid. Opplev disse fantastiske fuglene i deres naturlige habitat og se til og med noen av reirene deres i nærområdet.

Lysefjord Cruise

Gjør deg klar for å bli overveldet av bratte fjellvegger og imponerende natur. Her ligger høydepunktene på rekke og rad! Vi gjør flere stopp underveis for at du skal kunne fange disse bilde-perfekte øyeblikkene, mens skipperen deler fascinerende historier og skrøner om stedene vi besøker. Vi besøker ikoniske severdigheter som Fantahåla, den verdensberømte Preikestolen, og lær hvorfor vi kaller fossen for Whiskey-fossen – alt er inkludert i programmet og lover en visuell fest for sansene dine.

Hjemturen

Etter en actionfylt time på vannet, legger vi kursen tilbake til Stavanger, og du vil sitte igjen med minner som vil vare lenge etter at du har returnert til land. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve magien i Stavangers kystskatter som aldri før!

Ta kontakt med oss for å planlegge ditt neste Lysefjord Cruise fra Stavanger, hvor hvert øyeblikk er en reise gjennom naturens underverk!

Scroll to Top